Arhiv novic
10
Nov

Lestvica klubov 2016

Bravo naši tekmovalci!!!! Tale skok na lestvici je res velikanski!!!!! Čestitke vsem!!!!
09
Oct

Spodbuden zaključek poletnega ciklusa tekmovanj

Za zaključek tekmovalne sezone so se dekleta pomerila na Otočcu. Tilia Masters je postregel z mnogimi tesnimi rezultati in vrhunskimi predstavami najboljših igralcev in igralk v državi. Naši predstavnici v kategoriji do 12 let sta se ponovno odlično odrezali in tekmovanje obe končali na stopničkah. Mlajša Ela, ki je v polfinalu v treh napetih setih premagala klubsko kolegico Leontino, je na koncu osvojila 2. mesto. Boljša od nje je bila le 2 leti starejša mariborčanka Petja Drame, ki je v finalu slavila po dveh tesnih nizih z rezultatom 7:5, 7:5. ČESTITKE DEKLETOMA ZA IZJEMEN DOSEŽEK IN VELIKO SREČE NA PRIHAJAJOČIH TEKMOVANJIH!!!!!!
09
Oct

Uspešno tudi na mastersu 8 - 11 v Kopru

Za uspešen konec sezone so naši heroji in zvezde poskrbeli tudi v Kopru... Zala je presegla vsa pričakovanja in pokorila konkurenco v dveh kategorijah, do 10 in do 11 let. Neža je igrala v polfinalu do 11, Ana pa v polfinalu do 10. Ella je bila za las prekratka v finalu tolažilne skupine do 11 let. V konkurenci midi tenisa za dečke je Maksim prišel do 1/4 finala. BRAVO, BRAVO, BRAVO IN TAKO NAPREJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
01
Sep

Pridruži se nam

ZAKAJ SMO PRAVA IZBIRA...KER NE VZGAJAMO LE TENISAČEV, PREDVSEM VZGAJAMO LJUDI...
31
Aug

Uspešen nastop naših fantov v ligi do 14 let

Naši fantje so zaključili nastope v ligaškem tekmovanju do 14 let z odliko. V težki skupini, kjer sta vrh krojili ekipi ŽTK iz Maribora in TK Šentjur so osvojili odlično tretje mesto. Luka, Svit, Tomi, Nejc, Nikola in Janež so prikazali vrhunsko igro in velikansko željo po zmagi. Čestitike fantom!!!!