Arhiv novic
22
Aug

Ela pri eliti

Ela trenutno preživlja teniške počitnice v Nici. S povabilom ene največjih in najuspešnejših teniških akademij Mouratoglou Tennis pridno trenira in nabira nova znanja ter izkušnje. Nagrado si je zaslužila z zmago na letošnjem neuradnem svetovnem prvenstvu do 10 let, Smrikva Bowl. Ela, želimo ti da maksimalno izkoristiš ponujeno priložnost...SREČNO!!!
14
Aug

Leontina zabeležila novo zmago

Leontina je ponovno dokazala da ji v kategoriji do 12 let ni para. Kljub temu da ji do polfinala ni bilo potrebno pokazati vsega svojega znanja je z igro navdušila. Tam jo je pa čakala razpoložena Ana Lanišek, ki je odigrala življensko tekmo. Leontina je njen odpor strla šele v tretjem nizu z rezultatom 6:4. V finalu je bila nasprotnica Petja Drame, sicer drugouvrščena z lestvice TZS, ki pa razen v prvem nizu, Leontini ni bila dorasla tekmica. Z rezultatom 6:4 in 6:1 je morala priznati premoč naši igralki. Braaavooo Leontina!!!!! Ti si CARICA!!!!
25
Jun

Ela Nala Milič neuradna svetovna prvakinja do 10 let

Danes proslavljamo...Ela Nala Milič je danes postala neuradna svetovna prvakinja do 10 let. Punca je osvojila Smrikva Bowl in dokazala da je potrebno z njo v prihodnje resno računati. Čestitke Eli, trenerju Fonziju in staršem
05
Jun

Državno prvenstvo do 12 let, Otočec 2016

Na državnem prvenstvu do 12 let pretekli teden je nastopilo kar 14 naših tekmovalcev. Tekmovanje so s kvalifikacijami začeli dečki. Luka Talan Lopatič je v prvem krogu naletel na tri leta starejšega prvega nosilca. Dal je vse od sebe in z 11:9 v svojem napadalnem slogu dobil 1. niz v tie breaku. Kasneje je nasprotnik na Lukov račun uspešno vnočil izkušnje in fizično premoč. Janežu je po poškodbi vidno primanjkovalo moči, počasi se vrača v redni trening in tekmovalni ritem. Matic je v 1. krogu premagal domačega igralca. V finalu kvalifikacij pa z všečno igro izgubil s klubskim kolegom Nikolo. Tim je bil prepričljiv v svojem prvem srečanju, v finalu pa drago prodal svojo kožo starejšemu nasprotniku. Tim pridno trenira tako...
28
May

Ela zmagovalka TE do 12 v mešanih dvojicah

Naša Ela je v paru z Lunom Obrulom v Kopru na TE do 12 let pometla z vso konkurenco in osvojila 1. mesto. Čestitke Ela!!!!!