26
Jun

NAJBOLJŠI POLETNI TENIŠKI KAMPI

Dan začnemo s prvim otrokom, katerega starši najzgodneje pričnejo službo...prilagodimo se vsakomur. Prav tako velja za popoldan...načeloma program poteka do 16.00, vendar vedno počakamo brez težav, ker se zavedamo kako težko je staršem koordinirati delovni čas.

Mlajšim otrokom zjutraj beremo pravljice, pojemo pesmice in se igramo bibarije. Starejši igrajo nogomet, kartajo, balinčkajo...nekateri gredo na igrišče in že na vse zgodaj igrajo tenis...na voljo imajo limonado, sadje in pecivo.

Ob 9.00 začnemo s teniškim programom, vmes malo pomalicamo in se ob 12.00 odpravimo v restavracijo Gregorino, kjer nam postrežejo s kosilom...pri kosilu upoštevamo tudi želje otrok, tako da ne vztrajamo le pri eni vrsti obroka...na voljo imajo tudi solatni bar. Po kosilu se odpravimo na izlet...enkrat je bowling, drugič Tivoli, kjer jih počastimo s sladoledom, gremo v Atlantis (plavanje), na pohod, kjer obiščemo obore s srnadjo (srnice in jelenčki se pustijo božati)...ob petkih pa imamo piknik, nato pa otroci sami spečejo palačinke...in če je vroče, organiziramo vojno z vodnimi balončki.

Ves čas poudarjamo vrednote solidarnosti, prijateljstva in razumevanja...vsak otrok je deležen svojega pristopa, takšnega ki je zanj najprimernejši...dovolimo jim biti glasni in težimo k sproščenosti...počitnice morajo biti počitnice in otroci si morajo dati duška...se tikamo in kličemo po imenih.

Oprema?? Vse imamo na izposojo...priporočamo le natikače za prosti čas.

Ves program je vključen v ceno in ni dodatnih stroškov...morda je fino, če imajo otroci s seboj kakšen euro na dan za sladoled...verjemite, zelo paše:)))

Kot vsako leto vas bomo veseli tudi letos...

Prijavite se lahko s klikom na letak v desnem stolpcu!!!!

Se vidimo poleti