24
Jun

TKO super počitnice 2019

Počitnice in nepozabna zabava, ki boste želeli vsakič znova podoživeti. Sliši se odlično. Torej kje??? Preprosto...otroci in starši pozor!!! Tudi po koncu šolskega leta bo za najboljšo zabavodobro poskrbljeno...Kje? Jasno. Pri Teniškem klubu Olimpija. Počitnice za otroke organiziramo že 20 let in letos ne bo prav nič drugače. Na nepozabnih počitnicah se nam lahko pridružiš tudi ti.

Kaj vse bomo počeli? Igrali tenis, seveda...pa še marsikaj drugega. Vsakodnevno bomo po kosilu odšli na čisto pravi potep. Pohajkovali bomo po Rašici, Jahali konje, se pomerili v bowlingu, vroče glave pa hladili v bazenu. Obmetavali se bomo z vodnimi baloni, škropili z vodo in uživali v sladoledu. Vse to in še marsikaj drugega, le v TK Olimpija, klubu z bogato tradicijo.

Pri nas pa ne vzgajamo le športnikov, temveč tudi ljudi. Že leta sodelujemo v različnih projektih o zdravi vzgoji otrok, zdravem prehranjevanju, pomembnosti gibanja in športne aktivnosti. Temu pri našem delu posvečamo ogromno pozornosti in otroci boste med teniškimi počitnicami deležni čisto prave šole...zabavne šole za življenje, ki je ne boste nikdar pozabili.

Zato ne oklevaj, pocukaj starša za rokav in se prijavi tudi ti...

PRIJAVO LAHKO ODDATE S SPOROČILOM NA KLUBSKI E NASLOV TKOLIMPIJA@SIOL.NET ALI S KLIKOM NA PLAKAT V RUBRIKI "NE PREZRI", KJER BOSTE LAHKO IZPOLNILI PRIJAVNI OBRAZEC...

Za vse dodatne informacije smo vam na voljo na 041 60 60 15.

Vidimo se na tenisu

 

Tennis Summer Camps by Tenis klub Olimpija, Ljubljana

Sign in to be a part of the best summer tennis adveture...!!!...by e-mail on tkolimpija@siol.net or simply fill the aplication form on the link for Tennis Camps on the right of the window "Ne prezri"

For any further info please call 00 386 41 60 60 15.