03
Sep

VPISUJEMO...

Kakor vsako jesen, tudi letošnjo vpisujemo v vse TKO programe:

  • mala šola tenisa
  • rekreativni tenis
  • tekmovalni programi
  • individualni programi
  • mini, midi tenis
  • teniška šola odraslih
Trudmo se, da vsakomur zagotovimo mesto, glede na starost in znanja igranja tenisa.
 
Mala šola tenisa:
V malo šolo tenisa sprejemamo otroke od 4.leta starosti naprej, pa vse do 7. leta. Prijazni, potrpežljivi, predvsem pa strokovni trenerji jih popeljejo v prve udarce forhanda in backhanda, prvih izmenjav s trenerjem in prve prave mini tenis igre.
Hkrati razvijamo motorične sposobnosti, predvsem gibanja naprej, nazaj, vstran, prestopanja,...razvijamo hitre pametne odločitve, akcijo, reakcijo, strategijo...
In hkrati se igramo...predvsem igramo, saj otroci  preko usmerjenih igric po naravni poti prejemajo znanje in sposobnosti.
 
Rekreativni tenis:
Zavedamo se, da mnogi teniški klubi in tudi klubi drugih športov silijo otroke k tekmovanjem.
Mnogi otroci zares ne marajo tekmovati, želijo le igrati tenis oziroma se gibati enkrat do dvakrat tedensko.
TKO ima skupine za rekreativni tenis v vseh starostnih kategorijah in skoraj vedno se najde prostor
za vsakega od kandidatov
 
Tekmovalni programi:
To so programi ki zahtevajo največ...časa, materijala, denarja, odrekanja, motivacije, želje, potrpežljivosti, vztrajnosti, psihične in fizične stabilnosti, nepopustljivosti in še in še. Vse to navajamo, ker bi želeli pripraviti vse interesente na trdo delo, ki čaka otroke na tej poti. V TKO bomo naredili vse in še več kar je v naši moči, da igralec / igralka doseže svoje potencijale in tako izpolni svoja pričakovanja. Vendar ne pozabite, tudi igralce in njihove starše čaka veliko dela!!!
 
MINI in MIDI TENIS:
Cela zgodba se nekje začne. Prvi pravi teniški koraki se pričnejo prav tukaj...igrišča so manjša, loparji krajši, žoge počasnejše, skratka vse kar je potrebno za ustarjanje prečudovitih občutkov na teniškem igrišču
 
Teniška šola odraslih:
V TKO poskrbimo tudi za odrasle. Kdor želi zgolj vstopiti v svet tenisa, ali pa morda svojo igro celo dvigniti za stopničko ali dve (morda celo več:)))...TKO je absolutno pravi naslov za vas. Vadba poteka v, za vas, najprimernejših terminih, po 19.00 uri. Naučili se ne boste le udariti teniško žogico, znali boste svoje znanje uporabiti tudi v igri. VABLJENI!!!