Trenerji

Gregor Matko

Datum rojstva: 18. 11. 1970

Kraj bivanja: Ljubljana, Slovenija

 

Licence: TZS TO Level A, PTR Professional, GPTCA Level B

S trenerskim delom je začel v klubu TC - LJ leta 1992. V Tenis klubu Olimpija deluje od leta 1995. Za klubske programe je odgovoren od leta 1998. Pod njegovim okriljem so posamezniki in klubske ekipe v različnih kategorijah dosegali odmevne rezultate v slovenskem prostoru tako med posamezniki kot ekipno. Najuspešnejša med njimi je bila Tina Obrez (poročena Bohorič), ki je zastopala barve slovenske reprezentance v vseh kategorijah. Leta 2005 je dosegla najvišjo uvrstitev na lestvici WTA, 489. mesto. Trenutno je trener klubskih igralcev v kategoriji do 14 let, ki igrajo vidno vlogo na državnem nivoju.

Lastnosti: odgovoren, profesionalen, zanesljiv, odlično razumevanje teniške igre, sposobnost ustvariti čvrst odnos, prilagodljiv, dinamičen

Simon Potokar

  • Simon je rojen 25. 6. 1994
  • Diplomiran kineziolog (Fakulteta za šport, Ljubljana)
  • študent magisterskega programa kinezioterapija na Fakulteti za šport
  • specializiran za kondicijsko pripravo teniških igralcev in sekundarno rehabilitacijo po poškodbah
  • deluja kot fitnes trener ter kondicijski trener tenisačev tako v skupinah, kot tudi osebnih treningih
  • Physical Activity and Humanities Trainer pri evropskem projektu OBLOMOV (obesity and low motiliy victims)
  • Lastnosti: odgovoren, zanesljiv, prilagodljiv, dinamičen, zabaven, sposoben ustvariti čvrst odnos z igralci

Alenka Matko Juvančič

O Alenki bo največ povedal zapis mame, ki ima sina v našem klubu

"Draga Alenka. Saj veš, ne poznamo se še dolgo, a nekatere ljudi pač začutiš... Ravno sem Jaku zadnjič rekla, da mi je neverjetno, kako ima lahko en človek v sebi toliko ljubezni in sočutja do drugih. Opazovala sem te kako vsakega otroka pozdraviš, se ga dotakneš, ga pobožaš, pohecaš, ga opaziš...kaj več si lahko damo kot pozornost da smo tam. Jaz tega nimam v sebi, a se učim in mi ni problem sprejemati novosti:) Hvala da si v tem moja "turšica:)". Vse najlepše ti želimo iz našega teama. Danes se ne vidimo, ker delam v Portorožu, pa vseeno dobro nazdravi, poskrbi zase in naj te cel svet razvaja... Vesna and moja boysa"